Algemene Voorwaarden

Boekingen

Om uw reservering te bevestigen is 25% aanbetaling (non-refundable) verplicht bij boeking. Restant betaling uiterlijk 30 dagen voor datum van aankomst. Als u uw vakantie korter dan 30 dagen voor aankomst annuleert, krijgt u geen terugbetaling.

Late boekingen: boekingen die gemaakt zijn 30 dagen voor aankomst moeten bij boeking in het geheel betaald worden.

Wanneer u niet komt of enkele nachten geen gebruik maakt door een te late aankomst of vervroegd vertrek dan ontvangt u geen terugbetaling.

Alle verzoeken tot annulering moeten schriftelijk worden ingediend en moeten schriftelijk bevestigd worden om gezien te worden als een geldige annulering.

Voor bankgegevens neem contact met ons op.

De borg bedraagt EUR € 250,00. De borg dient bij aankomst betaald te worden. De toeristenbelasting (EUR € 5.00 per persoon per dag) dient bij aankomst betaald te worden. Voor uw vertrek krijgt u uw borg terug als er geen schade aan huis of huisraad is en als er geen inventaris ontbreekt.

Derde partij

Als u een Huurauto & Duik arrangement  boekt, dan zijn de derde partij voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Uw verblijf in Kas Watakeli en Kas Bayena is voor eigen risico.

Inchecken vanaf 3.00 ‘s middags en uitchecken voor 11.00 uur ‘s morgens.

Check-in voor 11.00 uur/of check-out na 11.00 uur is alleen mogelijk op aanvraag en gebaseerd op beschikbaarheid. Indien noodzakelijk, is er een mogelijkheid uw koffers in een ruimte op te slaan en dit is kosteloos.

Derde-partij voorwaarden kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving. Bij uw aankomst gelden de meest recente algemene voorwaarden.

Overheidsbelastingen en bungalow prijzen kunnen onderhevig zijn aan veranderingen zonder kennisgeving.